Reglement Stal Cartonia

1. Een leskaart is 10 lesweken geldig ( uitzondering vakanties ) datum staat op de factuur.
2. Als je niet kan komen lessen dit zo snel mogelijk te melden op 06-20035769 minstens 24 uur vantevoren afmelden anders vervalt de mogelijkheid om in te halen.
3. Het is je eigen verantwoordelijkheid om eventuele gemiste lessen op een ander tijdstip in te halen, maar doe dit wel voordat de datum op de kaart verloopt want anders ben je je lessen kwijt. Je kunt mij hierover mailen om een afspraak te maken. Maximaal 1 les per kaart inhalen, mogelijkheden kunnen beperkt zijn!!
4. In geval van blessures langer dan 4 weken en/of breuk kan in overleg de kaart worden stilgezet. Mits dit op tijd wordt gemeld. Het is geen garantie dat je daarna weer in dezelfde les terug kunt gaan rijden.
5. Als de laatste les op de kaart staat, koop je een nieuwe kaart, dus niet bij de volgende les als de kaart ingaat !!
6. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen in de lessen en in en om onze stal en voor schade tijdens buitenritten.
7. Er is een verplichte opzegtermijn van 1 maand. Dit wil zeggen dat je 1 maand voordat je kaart verloopt je moet hebben opgezegd!! Doe je dit niet ga je dus nog een kaart door (10 lesweken).
8. Iedereen die op stal Cartonia in een groepsles meerijdt is verplicht om een kaart te nemen.
9. Een proefles kost 17.50 euro, besluit je daarna om een kaart te nemen, dan is de proefles de eerste les van je kaart.
10. Het is belangrijk dat je een kwartier van te voren aanwezig bent als er voor je geen les is, dit om je pony te poetsen en op te zadelen.
11. Het is verplicht om met een goed passende erkende veiligheidscap te rijden. Er zijn eventueel leencaps beschikbaar.
12. Aanwijzingen van de eigenaar of personeel op stal cartonia zijn bindend.
13. Al het materiaal heb je te leen en dient als zodanig gebruikt te worden en na gebruik weer netjes opgeborgen te worden in de zadelkamer.
14. Een paard is een dier met een eigen karakter en dient als zodanig en met liefde behandeld te worden.
15. Algemene normen en waarden.

16. Alleen opstappen als de instructrice aanwezig is. Aan de hand rondstappen is toegestaan. Weet je niet wat je moet doen wacht dan op de instructrice.

17. Het is niet mogelijk om gemiste lessen in te ruilen voor privélessen of de datum v.d kaart te verzetten!

18. De pony`s uit de stal halen om te poetsen en op te zadelen geschied geheel op eigen risico, wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen.