Reglement Stal Cartonia

1. Een leskaart is 10 lesweken geldig ( uitzondering vakanties ) datum staat op de factuur. Factuur krijg je automatisch opnieuw op de mail na 10 lesweken. Een leskaart is persoonsgebonden.
2. Als je niet kan komen lessen dit zo snel mogelijk te melden op 06-20035769 minstens 24 uur vantevoren afmelden anders vervalt de mogelijkheid om in te halen.
3. Het is je eigen verantwoordelijkheid om een gemiste les op een ander tijdstip in te halen, maar doe dit wel voordat de datum op de kaart verloopt want anders ben je je les kwijt. Je kunt mij hierover mailen om een afspraak te maken. Maximaal 1 les per kaart inhalen, mogelijkheden kunnen beperkt zijn!!
4. In geval van ernstige blessure en/of breuk kan in overleg de kaart worden stilgezet. Mits dit op tijd wordt gemeld. Stopzetten kaart maximaal 2 weken. Rest is voor eigen rekening. Het is geen garantie dat je in dezelfde les terug kunt.
5. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen in de lessen en in en om onze stal en voor schade tijdens buitenritten.
6. Er is een verplichte opzegtermijn van 1 maand. Dit wil zeggen dat je 1 maand voordat je kaart verloopt je moet hebben opgezegd!! Doe je dit niet dan betaal je 1 maand door.
7. Het is belangrijk dat je een kwartier van te voren aanwezig bent als er voor je geen les is, dit om je pony te poetsen en op te zadelen.
8. Het is verplicht om met een goed passende erkende veiligheidscap te rijden. Er zijn eventueel leencaps beschikbaar. Het is verplicht om met paardrijlaarzen of chaps te rijden. Geen lossehangende kleding, of lange jassen.
9. Aanwijzingen van de eigenaar of personeel op stal cartonia zijn bindend.
10. Al het materiaal heb je te leen en dient als zodanig gebruikt te worden en na gebruik weer netjes opgeborgen te worden in de zadelkamer.
11. Een paard is een dier met een eigen karakter en dient als zodanig en met liefde behandeld te worden.
12. Algemene normen en waarden.

13. Alleen opstappen als de instructrice aanwezig is. Aan de hand rondstappen is toegestaan. Weet je niet wat je moet doen wacht dan op de instructrice.

14. Het is niet mogelijk om gemiste lessen in te ruilen voor privélessen of de datum v.d kaart te verzetten!

15. De pony`s uit de stal halen om te poetsen en op te zadelen geschied geheel op eigen risico, wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen.